Lake House Plön, een pareltje aan het water
23 november 2023 
2 min. leestijd

Lake House Plön, een pareltje aan het water

Gelegen in de Holsteinische Schweiz, staat Lake House Plön bekend om zijn prachtige locatie aan het meer. Het is een ideale plek voor wie rust zoekt, vooral buiten het hoogseizoen. De locatie van Lake House Plön is perfect voor het verkennen van de omliggende regio, bekend om zijn natuurlijke schoonheid, historische sites zoals het Plöner Schloss, en mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Vanuit het hotel kan men gemakkelijk uitstapjes maken naar nabijgelegen steden zoals Lübeck en Kiel, of genieten van de stranden aan de Lübecker Bucht.

De directe boeking bij het hotel maakte onze aankomst soepel, met duidelijke communicatie en flexibele inchecktijden.

Na boeken ontvingen we een duidelijke mail met tijden waarop in ieder geval de receptie bezet was. Wilde je later komen, even contact opnemen. Dit laatste was bij ons het geval, 18.00 uur gingen we niet redden. Dus even een telefoontje en de vriendelijke dame gaf aan dat ze er in ieder geval tot 20.00 uur was. Positief, want wij snappen als geen ander dat een ‘’kleiner’’ hotel niet op zondag avond in het laagseizoen de receptie bezet kan hebben. Maar door er eigenlijk langer te zijn dan in de eerste instantie gecommuniceerd, maak je er juist een positieve beleving van.  


Bij aankomst viel het ons op dat het restaurant gesloten was, maar het personeel bood een handige lijst met lokale eetgelegenheden. Dit was een praktische oplossing, hoewel de aanwezigheid van restaurantbordjes binnen het hotel wat verwarring schepte. Het restaurant bleek al een jaar niet meer in het hotel te zijn. Maar alles straalde nog wel uit dat het er was. Ik denk als dit minder zichtbaar zou zijn, dat het dan minder een gevoel van ‘’gemis’’ zou geven. Met name omdat er voldoende alternatief geboden was.

Onze kamer was ruim, modern en goed ingericht, met grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlieten. De kwaliteit van de accommodatie is echt heel goed in orde.


 

Het ontbijt was een van de hoogtepunten van ons verblijf. Het buffet was uitgebreid, met een breed assortiment aan vers bereide gerechten, wat een geweldige start van de dag garandeerde. Een mooie modern ingerichte ontbijtzaal met een prachtig uitzicht over het meer. En ondanks dat het op de maandag ochtend erg rustig was, werd er met volle aandacht een mooi buffet gepresenteerd. Geen overdaad, maar ruim voldoende keuze.

Samenvattend biedt Lake House Plön een aantrekkelijke mix van comfort, locatie en waarde. Met een goede online en offline communicatiestroom. Zeker meer dan de moeite waard!

Over de schrijver
Mijn naam is Lisette en gastvrijheid zit diep in mijn hart. Gedurende mijn hele werkende leven heb ik toegewijd aan het omarmen van gastvrijheid in alle facetten. Als gastvrouw in hart en nieren doe ik niets liever dan mijn klanten ondersteunen door gastvrijheid en commercie naadloos te combineren. Mijn doel? Het bouwen van vertrouwensbanden met mijn relaties en samen de wereld van gastvrijheid nog mooier maken. Naast mijn liefde voor gastvrijheid heb ik een grote passie voor commercie. Sales en marketing zijn namelijk geweldig als je ze kunt combineren met gastvrijheid. Met aandacht en oprechtheid samenwerken en dromen en doelen najagen.
Reactie plaatsen