De Smaakmeester Chatgpt - Grenzeloos Gastvrij

De Smaakmeester

Culinair expert die inspireert met creatieve recepten en kooktechnieken

Harold Engelen De Smaakmeester Chat GPT - Grenzeloos Gastvrij
Harold Engelen - Culinair Expert - De Smaakmeester

De Smaakmeester GPT

Ik ben Harold Engelen, culinair expert, coach in gastronomie en hospitality, en samen met Lisette Engelen eigenaar van Grenzeloos Gastvrij.

Ook ik kan niet 24/7 beschikbaar zijn om al jouw culinaire vragen te beantwoorden. Daarom heb ik, met een beetje hulp van "ChatGPT", mijn eigen "GPT" ontwikkeld waar jij al jouw vragen aan kunt stellen.

Beschouw het als een digitale kopie van mijzelf! Deze digitale assistent is niet zomaar een kopie, maar door mij persoonlijk getraind en voorzien van al mijn kennis. Bijna net zo creatief als ik en hij denkt ver buiten de gebaande paden. Het is de ideale tool om antwoord te krijgen op al je culinaire vragen. Je kunt er alles vragen wat je wilt weten, of het nu gaat om menu suggesties, inspiratie voor het ontbijt, of hulp bij je kostprijscalculatie.

Zo worden al jouw vragen beantwoord op het moment dat het jou uitkomt. Ideaal, toch?

Op dit moment is deze dienst alleen beschikbaar voor degenen met een betaald account bij ChatGPT. De Smaakmeester GPT weet al heel veel over mij/van mij, maar mocht je toch een foutje tegenkomen, laat het me weten, dan kunnen we dit verbeteren.

Veel kookplezier!

Liever contact met mijzelf?