Jouw gastenverblijf optimaliseren?

Boost je gastenverblijf traject, de roadmap naar succes!

Ontdek de magie van ons nieuwe traject 
Gegarandeerd beter op de kaart en meer boekingen

100%

Gemotiveerde ondernemers

 6

Waardevolle maanden samen groeien

100%

Betrokkenheid en begeleiding

Wil jij je gastenverblijf vullen met de leukste gasten?

en alle tools in handen krijgen om nog succesvoller te worden?

Vergroot je ondernemersgeluk Grenzeloos Gastvrij

Vergroot je ondernemersgeluk

Jouw ondernemersgeluk is essentieel voor jou persoonlijk maar draagt ook bij aan een veel hogere gastbeleving! Straal in je bedrijf!
Ken je gast Grenzeloos Gastvrij

Ken je gast

Maak voor jou gast een memorabele ervaring. Leer hoe je in kunt spelen op de wens van je gast, zonder jezelf voorbij te gaan.
Winst verhogen Grenzeloos Gastvrij

Winst verhogen

Door een perfecte balans tussen een passend aanbod en een goed doordachte prijsstrategie zul jij je resultaten zien verbeteren

Spreek je doelgroep aan Grenzeloos Gastvrij

Spreek je doelgroep aan

Stem jou marketing en uitingen af op je doelgroep. Maak je bedrijf aantrekkelijk voor jouw doelgroep

Onweerstaanbaar aanbod Grenzeloos Gastvrij

Onweerstaanbaar aanbod

Creëer een onweerstaanbaar aanbod om een blijvende indruk achter te laten en gastloyaliteit te bevorderen
Onvergetelijke gastervaring Grenzeloos Gastvrij

Onvergetelijke gastervaring

Creëer een ervaring die verder gaat dan alle verwachtingen, waardoor jouw gast zich speciaal voelt. Met een top review als resultaat!
Harold en Lisette Engelen - Grenzeloos Gastvrij

Als het over gastvrijheid gaat nemen wij geen 'dienblad' voor de mond

De klappen van de zweep kennen wij als geen ander. Wij weten hoe het is om alle ballen in de lucht te houden. En komen en staan wij dagelijks midden in de praktijk. Dagelijks zijn wij bezig samen met onze klanten om gastenverblijven te verbeteren.

Met onze passie voor het vak hebben wij ons ontwikkeld tot zeer ervaren ondernemers met enorm veel praktijkkennis op alle facetten van het ondernemersschap. Ieder van ons heeft een eigen expertise. Wij hebben ervaring in hotels, restaurants, campings en bed & breakfast bedrijven. Kortom gastenverblijven. 

Wij ondersteunen altijd vanuit eigen ervaringen en delen dit dan ook graag om jou te begeleiden naar het volgende niveau. Wij hebben onze eigen aanpak ontwikkeld om in korte tijd de beste resultaten te behalen. 

Ben jij een troste eigenaar van een horeca/gastenverblijf , en heb je behoefte om dit samen met andere ondernemers naar een hoger level te tillen? Dan hoor jij bij de Masters in Gastvrijheid!

In dit traject begeleiden wij (Harold en Lisette) jou aan de hand van ons bewezen stappenplan.

Samen we werken aan zowel persoonlijke als zakelijke groei. Wij weten als geen ander hoe druk je als eigenaar van een gastenverblijf bent. Altijd in de weer om jouw gasten het naar het zin te maken. Maar gun jij jezelf die tijd om te werken aan zaken die voor jou echt belangrijk zijn? Om echt te werken aan jezelf en aan je bedrijf? 

Aanmelden


Wat anderen over ons zeggen

Sabine Grenzeloos Gastvrij Review

Onze samenwerking met Harold en Lisette was echt geweldig. Beiden hebben zoveel passie voor de hospitality en dan in de breedste zin van het woord. Die passie spat er aan alle kanten af waardoor je zoveel nieuwe inzichten, energie en enthousiasme krijgt, ook als dat even een beetje is weggezakt door tegenslagen. Het kennisniveau is van beide heel hoog en ook heel breed. 

Door de dagdagelijkse werkzaamheden focus je soms alleen daarop, waardoor je andere dingen zoals marketing, je uitstraling en die service die net een stapje verdergaat, even uit het oog verliest. Harold en Lisette zien waar de verbeterpunten zitten, attenderen je daarop en denken vervolgens met je mee om deze weer op een hoger niveau te krijgen, zodat je het beste uit accommodatie, maar ook uit jezelf kunt halen. Wij zijn echt superblij met deze samenwerking en zullen veel contact met ze houden, ook om af en toe gewoon weer even dat beetje pit en vuur terug te krijgen als het even tegenzit, door hun onuitputtelijke eigen passie en enthousiasme. 

Samengevat zijn het waardevolle kennispartners waarmee je je business echt op een hoger niveau kunt krijgen, op elk vlak die een onderneming nodig heeft. Dus ook via deze weg, Harold en Lisette, dank jullie wel!

Sabine en Rafael
Harold Engelen Mastermind Quote Grenzeloos Gastvrij

Harold verteld;

Zelf heb ik deelgenomen aan meerdere online trajecten, en naast het geen dat je veel leert van de host heb ik er ook zeer waardevolle contacten aan over gehouden. De chemie die vrij komt door in een kleine groep samen te werken aan elkaars groei is een mega goede energie.


''De formule om het maximale uit een traject te halen is; door te geven en te delen kun jij vermenigvuldigen''


In deze Mastermind Grenzeloos Gastvrij

In dit 'Boost jouw Gastenverblijf' traject;

GEFELICITEERD, dat je hier nu bent is al een feestje waard! Jij staat op het punt om een geweldige beslissing te maken, GE-WEL-DIG! Alleen al deze intentie zal voor jou al zaken gaan veranderen. Tijdens deze mastermind gaan we iedere bijeenkomst een specifiek onderwerp aanpakken. 


Een gastheer of gastvrouw ben je waarschijnlijk voor het grootste deel al van nature anders had je waarschijnlijk wel een andere droom nageleefd. Maar je bent natuurlijk niet alleen gastheer/vrouw, maar ook verantwoordelijk voor de tuin, onderhoud van het pand, schoonmaak, ontbijt, koken, administratie, website ontwikkeling, marketing en ga zo nog maar even door. Voor je het weet werk je alleen nog maar in je bedrijf en niet meer aan je bedrijf, en dat kan leiden tot lege plekken. En dat willen we natuurlijk niet.

In dit traject gaan we in  6 maanden aan de slag met de onderstaande facetten;

 • Kennismaking
 • Je ideale gast, doelgroepbepaling
 • Communicatie en uitstraling
 • Aanbod en prijsstrategie
 • Meer boekingen en eigen kanaal
 • Gastervaring en feedback
Ik wil meedoen

6

Maanden

2

Toegewijde coaches

10

1 op 1 sessies

Welke resultaten kun je verwachten?

Dankzij dit traject kun je tastbare resultaten verwachten. Om te beginnen zul je meer ondernemersgeluk ervaren. Door het verbeteren van je vaardigheden en het behalen van betere resultaten onstaat er een positieve workflow. Die niet alleen je zakelijke succes maar ook je persoonlijke geluk zal bevorderen. 

Niet alleen zal dit traject leiden tot meer ondernemersgeluk, maar je kunt ook een aanzienlijke toename in boekingen en verbeterde bedrijfsresultaten verwachten. Door effectieve strategieën te leren, je aanpak te optimaliseren en de gastenervaring te versterken, creëer je de ideale omstandigheden voor een gestage stroom van boekingen en het realiseren van een succesvoller gastenverblijf. 

€ 1499,-

Boost je Gastenverblijf traject!

 • Profiteer nu van de introdcutie prijs van € 1499.-
 • Unieke individuele begeleiding
 • Gratis toegang tot de community (tijdens het traject)
 • Mogelijkheid om dagelijks jouw vragen te stellen via de community
 • 6 maanden toegang tot de online leeromgeving
 • 10 individuele sessie
 • Alle benodigde templates om jouw stappen uit te werken
 • Begeleiding door Harold & Lisette Engelen
 • Mogelijkheid om in termijnen te betalen

FAQ - Praktische vragen over een online traject

1. Wat is een Boost je Gastenverblijf traject en hoe werkt het in dit programma?

Een online traject is een traject waar je online, onder onze begeleiding aan je bedrijf zult gaan werken. Wij begeleiden je altijd via onze online programma's met volle betrokkenheid en inzet. Het voordeel van een online programma is waar jij je ook met je bedrijf bevindt, wij altijd jou kunnen ondersteunen!

2. Wat houdt de "Ondernemersgroei & Succes" in?

Het traject is een intensief programma ontworpen voor Nederlands sprekende eigenaren van gastenverblijven in Europa. Het biedt een gestructureerde omgeving waarin deelnemers hun ondernemersvaardigheden kunnen verbeteren, persoonlijke groei kunnen stimuleren en strategieën kunnen ontwikkelen om hun bedrijf te laten floreren.

3. Wie kan deelnemen aan het Boost je Gastenverblijf traject?

Dit traject is bedoeld voor Nederlandse eigenaren van gastenverblijven in Europa, zowel nieuwkomers als ervaren ondernemers, die hun bedrijf willen laten groeien, hun vaardigheden willen aanscherpen en waardevolle connecties willen opbouwen met gelijkgestemden.

4. Hoe kan ik me aanmelden voor het Boost je Gastenverblijf traject?

Aanmelden voor dit traject is eenvoudig! Ga naar onze website, zoek de pagina voor dit traject en volg de instructies om je aan te melden. https://grenzeloos-gastvrij.com/boost-je-gastenverblijf/

5. Wat zijn de voordelen van deelname aan het Boost je Gastenverblijf traject?

Het grootste voordeel is dat je snel meer boekingen zult ontvangen omdat je beter zichtbaar word. De overige voordelen zijn divers: je krijgt nieuwe inzichten, inspiratie, ondersteuning, toegang tot waardevolle connecties en samenwerkingsmogelijkheden, en een gestructureerde aanpak om je bedrijf te verbeteren.

6. Hoe vaak vinden de traject-sessies plaats?

De individuele sessies plannen we altijd samen in. We plannen de sessies altijd zo in dat er voldoende ruimte is voor de transformatie. Indien er groepssessies van toepassing zijn voor een traject worden deze altijd ruim van te voren kenbaar gemaakt.

7. Wat als ik een sessie mis?

We begrijpen dat het leven druk kan zijn. Als je een groepssessie mist, bieden we opnames en materialen aan, zodat je de gemiste informatie kunt inhalen.
Voor de individuele sessies willen wij je vriendelijk verzoeken om 48 uur van te voren contact op te nemen. Tot dan kunnen wij kostenloze verplaatsing garanderen.

8. Hoe is de interactie tussen deelnemers?

We streven naar een actieve deelname. Tijdens de sessies kun je vragen stellen, ideeën delen en leren van andere deelnemers. Buiten de sessies om moedigen we interactie aan via ons communityplatform.

9. Is er "nazorg" na het traject?

Ja, het is mogelijk na een traject deel uit blijven maken van de community en heb je toegang tot materialen en updates. We geloven in langdurige ondersteuning voor jouw succes.

10. Is er een geld-terug-garantie?

We zijn ervan overtuigd dat dit traject van grote waarde zal zijn. Als je echter binnen de eerste twee maanden na aanvang van het programma besluit dat het niet geschikt is voor jou, bieden we een volledige geld-terug-garantie. Uiteraard gaat dit in overleg en aan de hand van ozne algemene voorwaarden.