Harold en Lisette komen naar jou toe met een Live Traject van Grenzeloos Gastvrij

Wij komen naar je toe!

Exclusieve hulp op locatie in heel Europa

50+

Bedrijven geholpen naar succes

100000+

Gasten een bijzondere ervaring gegeven

30+

Jaren ervaring in de branche

Ook de volgende stap zetten met je bedrijf?

Persoonlijke begeleiding Grenzeloos Gastvrij

Persoonlijk

Een vertrouwensband opbouwen, diepgaande inzichten en groei. Gerealiseerd door persoonlijke benadering

Gedreven Grenzeloos Gastvrij

Gedreven

Leergierigheid, motivatie en doelgerichtheid. Met het juiste uithoudingsvermogen gaan we samen de gestelde doelen bereiken

Enthousiast Grenzeloos Gastvrij

Enthousiast

Met veel plezier, enthousiasme en humor gaan wij samen aan het werk. Positiviteit is hierbij het toverwoord

Doelgericht Grenzeloos Gastvrij

Doelgericht

Het vaststellen van concrete doelen zorgt voor focus en richting tijdens het traject. Doelen behalen en successen vieren!

Innovatief Grenzeloos Gastvrij

Innovatief

Door onze out off the box denkwijze zien wij altijd nieuwe mogelijkheden in de markt. Durf te veranderen! 

Resultaatgericht Grenzeloos Gastvrij

Resultaatgericht

Actiegericht te werk gaan met focus op resultaat. Meetbare resultaten als kado voor je harde werk en inzet tijdens het traject

Grenzeloos Gastvrij Harold en Lisette Engelen komen naar je toe met een Live Traject

Onze tassen staan gepakt

"Iets wat wij met veel enthousiasme doen, is het aangaan van nieuwe avonturen. Daarom reizen we door heel Europa om ondernemers te ondersteunen in hun groei. We hoeven dan ook geen moment na te denken om de auto vol te laden en onze kennis en ervaring jouw kant op te brengen.

'' Jouw succes is onze passie'' 

Hoewel dit wellicht als vakantie klinkt, is dat het voor ons zeker niet! Wij komen met een missie. Onze missie is om jou als eigenaar van een gastenverblijf te helpen jouw bedrijf om te vormen tot jouw droombedrijf.

Dit doen we door middel van een doelgerichte aanpak en een helder plan van aanpak. Voor onze aankomst plannen we een of meerdere online sessies om elkaar te leren kennen en een krachtig plan te ontwikkelen.

We begrijpen dat jouw zaak uniek is, daarom gaan we verder dan dat. Ons live-traject is next level! Wij geloven sterk in de kracht van persoonlijk contact. Door ter plaatse te zijn, krijgen we diepgaand inzicht in jou als ondernemer, je team en je bedrijf. Op basis hiervan kunnen we op maat gemaakte begeleiding bieden.

Tijdens de live-sessies hebben we directe interactie met de werkvloer. Dit biedt optimale kansen om jou als ondernemer en je team te helpen hun vaardigheden te maximaliseren. Inspiratie en communicatie op een persoonlijk niveau werken enorm motiverend!

Ons traject past zich volledig aan aan jouw behoeften! Dit kan betrekking hebben op elk aspect van jouw hospitality-bedrijf: management, structuur, conceptontwikkeling, HR, menu-engineering en nog veel meer.

Grijp deze unieke kans om jou en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te leiden!

Oh, en hebben we al gezegd dat we live-trajecten aanbieden in heel Europa?"


Plan een gratis kennismakingsgesprek 
Dan kijken we samen wat jij nodig hebt

UNIEK; persoonlijke coaching in heel Europa

De voordelen van een live traject

Lang leven het internet. Want internet maakt mogelijk dat we overal ter wereld met elkaar in contact kunnen komen en blijven. Maar in onze branche, de gastvrijheidsbranche is juist persoonlijk contact zo belangrijk. is Niets gaat boven echt contact en verbinding. Face-to-face interactie maakt dat wij een diepere verbinding en beter inzicht in de werkelijke situatie krijgen. Door live coaching kunnen we real-time anticiperen op zaken die zich voordoen en direct oplossingen zoeken. We kunnen het traject aanpassen op specifieke behoeften. Een live traject biedt mogelijkheid tot onmiddellijke actie, interactieve opdrachten en netwerkmogelijkheden die online veel moeilijker zijn. Maar bovenal kunnen we zo optimaal werken aan een vertrouwensband. Wat meteen een positieve uitwerking heeft en resulteert in openheid. Hopelijk zien we je snel! 

durf te kiezen, kies voor groei Harold en Lisette Engelen van Grenzeloos Gastvrij

Jouw gastenverblijf nog beter op de kaart

Hoe gaat een Live-traject in werking?

Kennismaking Grenzeloos Gastvrij

Kennismakingsgesprek

We plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Hierin inventariseren we je vraagstukken. Dit gesprek proberen we altijd op korte termijn in te plannen. Het eerste kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. 
Goed gevoel van Grenzeloos Gastvrij

Voelen we m'?

Misschien wel het belangrijkste ingrediënt voor een succesvol traject. De welbekende klik. Tijdens de kennismaking komen we hierachter. Geven we beide het JA woord dan plannen we een vervolgafspraak in.
Missie Grenzeloos Gastvrij

Missie en doelen in kaart

Tijdens deze tweede afspraak gaan we dieper in op je vragen, wensen en doelen. We inventariseren samen welk soort traject passend is bij jouw vraagstukken. De intensiteit en duur van het traject kunnen variëren afhankelijk van de vraag en behoeften. 
Plan van aanpak Grenzeloos Gastvrij

Plan van aanpak

Tijdens het tweede gesprek is duidelijk geworden wat precies je doelen zijn en welke vorm het traject beste aansluit bij jouw vraag. Hiervan ontvang jij een uitgewerkt overzicht met daarbij een prijsopgave. Hierin staan alle leerdoelen en de investering overzichtelijk weergegeven. Na akkoord kunnen we van start!
Onderweg Grenzeloos Gastvrij

We komen eraan!

Aan de slag! We plannen samen de afspraken in. Afhankelijk van de vraagstukken laten we enige tijd tussen de afspraken in. Zodat er ook tijd is om daadwerkelijk veranderingen door te voeren. Sommige grote veranderingen hebben nu eenmaal tijd nodig. We delen dit traject dus flexibel in. Tussen de afspraken door kun je altijd vragen stellen of je doelen bijstellen. 
Evaluatie Grenzeloos Gastvrij

Evaluatie en online of offline vervolg

Gedurende het traject blijven we evalueren. Aan het einde van het traject bespreken we je behaalde doelen en sluiten we samen af. We bespreken of jij behoefte hebt aan een vervolgtraject en hoe wij je naar de toekomst kunnen ondersteunen. 

Meer weten? Lees onze case studies

Een aantal punten waarin wij uitblinken en jou kunnen ondersteunen.

Marketing Grenzeloos Gastvrij

Marketing - Rebranding - Conceptbuilding

We vernieuwen jouw online aanwezigheid en positionering in de markt met verfrissende rebranding en innovatieve concepten. Samen brengen we jouw unieke verhaal tot leven en creëren we een sterke band met jouw ideale gast

Digitalisering Grenzeloos Gastvrij

Digitaliseren - implementatie - automatiseren

In deze tijd kun je als bedrijf niet achter blijven op het gebied  van moderne software. Wij adviseren en implementeren de voor jouw bedrijf best passende software. Ervaar het gemak en resultaat van goed werkende systemen!

Organiseren Grenzeloos Gastvrij

Organiseren - Structureren -Optimaliseren

Efficiëntie is de sleutel tot kostenbesparing en het creëren van meer beschikbare tijd. Ons doel is om je te ondersteunen bij het optimaliseren van je organisatie door duidelijke processen te implementeren. Dit resulteert in verhoogde productiviteit en uiteindelijk in meer vrije tijd voor jou

Ontwikkeling Grenzeloos Gastvrij

Ontwikkeling - Versnelling - Innovatie

Bij ons geldt: stilstand is achteruitgang. En dat is geen optie! Wij zijn er om je groei te versnellen. Door proactief in te spelen op marktontwikkelingen en gebruik te maken van innovatieve concepten, zorgen wij ervoor dat jij een paar stappen voor je concurrentie uitloopt
Food Grenzeloos Gastvrij

Food and hospitality 

Run jij een hotel, camping, restaurant of ander gastenverblijf en wil je jouw culinaire vaardigheden aanscherpen? Misschien droom je er wel van om je eigen petit restaurant te openen maar heb je een idee waar te starten. Het aanbieden van diner voor groepen kan niet alleen een mooie bron van inkomsten zijn. Maar kan ook een enorme waardevermeerdering van jouw gastenverblijf zijn. Misschien zijn er weinig of geen goede restaurants in de buurt en wil jij je gasten die service bieden. Maar hoe ga jij je gasten die ultieme beleving geven zonder dat het een bron van frustratie voor jezelf wordt. 

Wij staan klaar om je te helpen de juiste manier te vinden om aan de wensen van jouw gasten en die van jezelf te voldoen. Wij zijn in staat om op een efficiënte manier, met minimale investeringen, de juiste formule voor jou en jouw bedrijf te vinden en te implementeren.

Grenzeloos Gastvrij Live Traject Harold en Lisette Engelen komen naar je toe
Wij kijken er naar uit elkaar te ontmoeten
Prijs op aanvraag

Live traject, wij komen naar je toe

  • Uitgebreide kennismaking en intake online
  • Binnen heel Europa komen wij naar jou toe!
  • Persoonlijke begeleiding op locatie
  • Doeltreffend en afgestemd op jouw behoefte
  • Een uitgebreid plan van aanpak
  • 2 toegewijde coaches 
  • 9 sessies verdeeld over 3 weken
  • 3 maanden toegang tot onze waardevolle community
  • 1 uitgebreide online evaluatiesessie achteraf voor extra groei en ondersteuning
  • Termijn betaling mogelijk
Plan je gratis kennismakingsgesprek
Reiskosten bereken wij per land/regio een schappelijk tarief!

Stel hier al je vragen

Grenzeloos Gastvrij Live traject