Grenzen staan slechts op de kaart aangegeven
29 juni 2023 
1 min. leestijd

Grenzen staan slechts op de kaart aangegeven

Grenzen staan slechts op de kaart aangegeven

Pak een landkaart en je ziet duidelijke lijnen getekend staan ‘’de grenzen’’. Deze lijnen zijn niet getekend om jou te laten stoppen. Deze grenzen zijn er om aan te geven dat er daarachter zich een nieuw avontuur voordoet.

Een grenzeloos avontuur, want de wereld ligt voor jou open. Misschien ben jij al letterlijk die grens over gegaan. Heb jij de stap al genomen om de lijn over te steken. Of zit jij nu midden in het proces. Ben je aan het onderzoeken welk land bij je past, en ben je aan het kijken welke grens jij over wilt steken. Als eigenaar of toekomstige eigenaar van een gastenverblijf ben je nu eenmaal avontuurlijk ingesteld. Je laat je niet zomaar weerhouden door een lijntje op een kaart.

Hoe zou het zijn als je letterlijk je droom achter na gaat jagen? Wat als die letterlijke landsgrenzen er dus niet zijn om je ergens van te weerhouden, dan ligt de wereld dus grenzeloos voor je open! Grenzeloos een woord met verschillende definities.

 1. Eindeloos groot
 2. Geweldig
 3. Internationaal
 4. Mateloos
 5. Onbegrensd
 6. Onbegrijpelijk
 7. Onbeperkt
 8. Oneindig
 9. Onmetelijk
 10. Onmetelijk groot
 11. Zonder grenzen

Bovenstaande definities kun je natuurlijk op verschillende manieren interpreteren. Maar als we het dan hebben over grenzeloos avontuur dan pak ik graag de volgende woorden eruit:

Geweldig, internationaal en onmetelijk.

Geweldig, omdat dat het gevoel is wat jij krijgt door letterlijk die grens over te gaan. Van droom naar realisatie, dit geeft een geweldig rijk gevoel.

Internationaal, buiten Nederland opzoek gaan naar jou plek. De plek waar jij je thuis voelt en jou droom kunt realiseren.

Onmetelijk, want het is onmetelijk wat je kunt bereiken als je die grenzen loslaat. Kansen en mogelijkheden zijn oneindig. Want als de wereld aan je voeten ligt kun je gaan en staan waar jij maar wilt.

Ben jij die grens al over? Of wellicht is er toch iets wat jou ervan weerhoudt er over te stappen? Deel je verhaal met ons!

Over de schrijver
Mijn naam is Lisette en gastvrijheid zit diep in mijn hart. Gedurende mijn hele werkende leven heb ik toegewijd aan het omarmen van gastvrijheid in alle facetten. Als gastvrouw in hart en nieren doe ik niets liever dan mijn klanten ondersteunen door gastvrijheid en commercie naadloos te combineren. Mijn doel? Het bouwen van vertrouwensbanden met mijn relaties en samen de wereld van gastvrijheid nog mooier maken.Naast mijn liefde voor gastvrijheid heb ik een grote passie voor commercie. Sales en marketing zijn namelijk geweldig als je ze kunt combineren met gastvrijheid. Met aandacht en oprechtheid samenwerken en dromen en doelen najagen.
Reactie plaatsen