Over Grenzeloos Gastvrij

Laten we samen werken aan jouw succesverhaal 

Wij gaan en staan voor jou!

Wij denken grenzeloos en werken grenzeloos. Gedurende het grootste deel van het jaar reizen en werken wij door heel Europa.
Via onze online-trajecten, mastermind-sessies, kennisplatform en community staan we overal voor je klaar

Maar wij zijn als geen ander van mening dat persoonlijk contact veel waard is. Dus ga jij voor goud in jouw gastenverblijf of horecazaak en heb jij hulp nodig met branding, conceptontwikkeling, keukenmanagement of een andere prangend vraagstuk? Dan komen wij graag bij jou op locatie om jou gastenverblijf of horecazaak nog beter op de kaart te zetten! 

Onze expertise ligt bij bedrijven in de gastvrijheidsbranche die eigendom zijn van Nederlandse of Belgische ondernemers in Europa. Of je nu een camping, hostel, pension, bed and breakfast, hotel of restaurant hebt, wij zijn er om jou te ondersteunen.

Waar ontmoeten wij jou?

Even voorstellen

Grenzeloos gastvrij over ons Lisette

Harold Engelen

Eigenaar van Grenzeloos Gastvrij

Meer over Harold!


Lisette Engelen-Germs

Eigenaresse van Grenzeloos Gastvrij

Meer over Lisette


Geef jouw bedrijf een boost!

Boost je Gastenverblijf Traject - over ons - Grenzeloos Gastvrij

Boost je Gastenverblijf

Ontdek hoe ons "Boost Je Gastenverblijf" traject jouw accommodatie kan transformeren. Grijp deze unieke kans voor persoonlijke begeleiding, bewezen strategieën en direct toepasbare tools om jouw gastenverblijf de boost te geven die het nodig heeft. Verhoog je bezettingsgraad, verbeter de beleving van je gasten en versterk je merk als nooit tevoren.

Laat het succes niet langer wachten; het is tijd dat jouw passie en harde werk worden beloond. Klik nu en neem de eerste stap naar een succesvolle toekomst voor jouw gastenverblijf!

Boost je Horecazaak Traject - over ons - Grenzeloos Gastvrij

Boost je Horecazaak

Ontdek hoe ons "Boost Je Horecazaak" traject jouw onderneming kan transformeren. Dit is jouw kans om met persoonlijke begeleiding, bewezen strategieën en direct toepasbare tools jouw zaak de voorsprong te geven die het verdient. Verhoog je omzet, verbeter de gastervaring en maak je merk sterker dan ooit.

Wacht niet langer op het succes dat jouw passie verdient. Klik nu en zet de eerste stap naar een bloeiende toekomst voor jouw horecazaak!


Geef jouw bedrijf een boost!

Online traject - over ons - Grenzeloos Gastvrij

Online traject

Zet de stap naar succes met ons 1-op-1 coachingstraject voor horecaondernemers en gastenverblijf eigenaren! Wij zijn jouw persoonlijke sparringpartner, klaar om samen jouw dromen waar te maken. Met maatwerkadvies, creatieve inzichten en concrete doelstellingen tillen we jouw bedrijf naar het volgende niveau.

Kies voor online flexibiliteit of intensieve live-begeleiding op locatie en neem de leiding over jouw succes. Jouw toekomst in de horeca en hospitality begint nu

Live traject - over ons - Grenzeloos Gastvrij

Live traject

Ontdek de kracht van persoonlijke begeleiding met ons live traject voor horecaondernemers en gastenverblijf eigenaren! Als jouw partner in succes duiken we samen in de diepte van jouw bedrijf, direct op locatie. We richten ons op jouw unieke doelen, dromen en wensen. Met onze expertise en jouw passie zetten we samen de stappen die nodig zijn om jouw bedrijf te laten schitteren.

Ervaar op maat gemaakte strategieën, out-of-the-box ideeën en praktische oplossingen die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Begin vandaag nog met het transformeren van jouw droom in realiteit!"


Maatwerk traject - over ons - Grenzeloos Gastvrij

Maatwerk traject

Geef jouw horecazaak of gastenverblijf een boost met ons op maat gemaakte traject! Speciaal ontworpen rond jouw unieke situatie, duiken we samen in de specifieke uitdagingen en kansen van jouw onderneming. Of het nu gaat om strategische planning, operationele efficiëntie of gastenbeleving, wij bieden persoonlijke begeleiding en oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw behoeften. Met ons aan je zijde zet je gerichte stappen naar meetbaar succes en een bloeiende toekomst. Laat ons jouw horecadroom met precisie vormgeven en realiseren!"

Wie is Harold

Zullen we even kennismaken? ! Mijn naam is Harold Engelen; een buitengewoon creatieve ondernemer in de gastvrijheidsbranche. Mijn passie voor het ondersteunen van andere ondernemers binnen de branche laat een blijvende indruk achter. Ik ben zeer veelzijdig en krachtig in het vak en ben daarmee graag een inspiratie voor jou

Als echte creatieve ondernemer weet ik iedere uitdaging om te zetten in een kans voor succes. Of het nu gaat om conceptontwikkeling, het bouwen van strategie of troubleshooting, mijn ondernemersgeest en innovatie zorgen voor verder komen.

Gedrevenheid is een kenmerkende eigenschap van mij. Mijn toewijding aan het vak en het helpen van anderen is bewonderingswaardig. Ik geloof sterk in de kracht van een positieve mindset en weet vanuit eigen ervaring dat dit een grote invloed heeft op persoonlijk en zakelijk vlak. Met mijn motiverende aanpak inspireer ik anderen om hun volledige potentieel te benutten en te streven naar succes.

Mijn lange ervaring als ondernemer en mijn diepgaande kennis op onder andere de food branche maken mij een waardevolle mentor voor andere ondernemers. Ik ben altijd bereid mijn kennis te delen en anderen te begeleiden op hun reis naar succes.

Food is een van mijn specialiteiten. Als chef-kok ben ik meester in de kunst van voeding en smaken. Mijn expertise in de food-branche is een waardevolle aanvulling in het ondernemerschap, waarmee ik een unieke onderscheidende ervaring kan bieden.

Als jij de hulp kunt gebruiken van een unieke gepassioneerde professional die de kunst van gastvrijheid en culinaire creaties combineert met een sterke ondernemersgeest, dan ben ik de persoon die jij zoekt!

Wie is Lisette

Maak kennis met mij, Lisette; een gepassioneerde vrouw met een groot hart voor hospitality. Al mijn hele werkzame leven heb ik mij gewijd aan gastvrijheid op alle verschillende lagen. Als gastvrouw in hart en nieren weet ik precies hoe ik mijn klanten het beste kan ondersteunen door gastvrijheid en commercie te combineren. Met een warme glimlach en oprechte interesse weet ik een vertrouwensband op te bouwen, leidend tot langdurige relaties en succesvolle samenwerkingen.


Mijn passie voor sales en marketing komt voort uit mijn streven om de behoeften van mijn klanten te begrijpen en hun de best mogelijke ondersteuning en ervaring te bieden. Ik streef er altijd naar om nieuwe kansen te ontdekken en creatieve oplossingen te bedenken die alle verwachtingen overtreffen.

Naast gastvrij commercie heb ik een groot talent voor het zien van kwaliteiten en capaciteiten van mensen die werkzaam zijn in de gastvrijheidsbranche. Ik sta ervoor dat betrokken en gemotiveerde mensen uitmuntende service kunnen leveren. Met empathie en aandacht voor het welzijn van het team weet ik een positieve werkomgeving te creëren waarin iedereen kan floreren.

In elke uitdaging zie ik een kans om samen te groeien en te leren. Mijn toewijding aan voortdurende zelfverbetering maakt mij een waardevolle partner in de branche.

Als je op zoek bent naar een betrokken en deskundige professional die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen, dan ben ik de persoon die jij zoekt. Mijn integriteit, ondernemingsgeest en oprechte interesse in mensen maken mij tot een waardevolle aanwinst voor jouw organisatie.