Boost je horecazaak - Grenzeloos Gastvrij

Toe aan smaakmakend succes? 

Ontdek de geheime ingrediënten voor een succesvol horecabedrijf

Ontdek de magie van ons nieuwe traject 
Gegarandeerd beter op de kaart en meer gasten

100%

Gemotiveerde ondernemers

 6

Waardevolle maanden samen groeien

100%

Betrokkenheid en begeleiding

Wil jij je horecazaak vullen met de leukste gasten?

en alle tools in handen krijgen om nog succesvoller te worden?

Laat jouw horeca schitteren - Grenzeloos Gastvrij

 Laat jouw horecazaak schitteren

Jouw passie als ondernemer is de sleutel tot persoonlijk en zakelijk succes. De basis voor een onvergetelijke ervaring voor je gasten!

Vervul de wensen van je gasten zonder compromis - Grenzeloos Gastvrij

Vervul de wensen van je gasten zonder compromis

Creëer onvergetelijke momenten voor je gasten. Ontdek hoe je aan hun wensen kunt voldoen zonder jezelf te verliezen
Balans tussen aanbod en prijs voor betere resultaten - Grenzeloos Gastvrij

Creëer een doorachte prijsstrategie 

Vebeter je resultaten met een heldere en doordachte prijsstrategie. Een prijs in balans met jouw unieke aanbod en waarde

Maak je horecazaak aantrekkelijk voor je doelgroep - Grenzeloos Gastvrij

Onweerstaanbaar worden voor je doelgroep 

Zorg voor een naadloos aansluitende marketing en communicatiestijl passend bij je doelgroep. Word onweerstaanbaar voor jouw  ideale gast.

Creeer een aanbod dat loyale gasten maakt - Grenzeloos Gastvrij

Creëer jouw unieke aanbod en waarde

Een uniek aanbod dat meer is dan een product of dienst. Het is de creatie van een onvergetelijke ervaring. Ontdek hoe jij je onderscheid maakt. 
Buitengewone ervaringen voor schitterende beoordelingen - Grenzeloos Gastvrij

Buitengewone ervaringen en fantastische reviews

Overstijg de verwachtingen vsn je gast. Die jouw werk bekronen met een fantastische review. Wat zich resulteert in een stroom aan nieuwe gasten die staan te popelen
Harold en Lisette Engelen van Grenzeloos Gastvrij Horeca Hospitality en gastvrijheid
Harold en Lisette Engelen - Grenzeloos Gastvrij

Als het over gastvrijheid gaat nemen wij geen 'dienblad' voor de mond

De ins en outs van de horeca kennen we als onze broekzak. Het jongleren met alle verantwoordelijkheden is onze dagelijkse kost. We staan graag naast  onze klanten om hun horecazaken naar een hoger plan te tillen.

Gedreven door onze liefde voor het vak, zijn we uitgegroeid tot doorgewinterde ondernemers met een schat aan ervaring in elk aspect van het runnen van een horecazaak. Wij hebben veel ervaring in de branche, onder andere in hotels, restaurants, campings, B&B's en catering. Met andere woorden: de volledige horecabranche.

Onze ondersteuning is altijd gebaseerd op onze persoonlijke ervaring en kennis, die we graag delen om jou vooruit te helpen. We hebben een unieke methode ontwikkeld die snel tot de beste resultaten leidt.

Ben jij de trotse eigenaar van een horecazaak en klaar om samen met ons jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Wij, Harold en Lisette bieden jou die persoonlijke begeleiding! 

We richten ons op zowel je persoonlijke als je zakelijke ontwikkeling. We begrijpen als geen ander hoe druk het leven van een horecaondernemer kan zijn, altijd bezig om het je gasten naar de zin te maken. Maar heb je ook tijd voor jezelf? Tijd om te focussen op wat écht belangrijk is voor jou en je zaak?

Aanmelden


Wat andere over ons zeggen;

Sabine Grenzeloos Gastvrij Review

Onze samenwerking met Harold en Lisette was echt geweldig. Beiden hebben zoveel passie voor de hospitality en dan in de breedste zin van het woord. Die passie spat er aan alle kanten af waardoor je zoveel nieuwe inzichten, energie en enthousiasme krijgt, ook als dat even een beetje is weggezakt door tegenslagen. Het kennisniveau is van beide heel hoog en ook heel breed. 

Door de dagdagelijkse werkzaamheden focus je soms alleen daarop, waardoor je andere dingen zoals marketing, je uitstraling en die service die net een stapje verdergaat, even uit het oog verliest. Harold en Lisette zien waar de verbeterpunten zitten, attenderen je daarop en denken vervolgens met je mee om deze weer op een hoger niveau te krijgen, zodat je het beste uit accommodatie, maar ook uit jezelf kunt halen. Wij zijn echt superblij met deze samenwerking en zullen veel contact met ze houden, ook om af en toe gewoon weer even dat beetje pit en vuur terug te krijgen als het even tegenzit, door hun onuitputtelijke eigen passie en enthousiasme. 

Samengevat zijn het waardevolle kennispartners waarmee je je business echt op een hoger niveau kunt krijgen, op elk vlak die een onderneming nodig heeft. Dus ook via deze weg, Harold en Lisette, dank jullie wel!

Sabine en Rafael
Harold Engelen Mastermind Quote Grenzeloos Gastvrij

Harold verteld;

Zelf heb ik deelgenomen aan meerdere online trajecten, en naast het geen dat je veel leert van de host heb ik er ook zeer waardevolle contacten aan over gehouden. De chemie die vrij komt door in een kleine groep samen te werken aan elkaars groei is een mega goede energie.


''De formule om het maximale uit een traject te halen is; door te geven en te delen kun jij vermenigvuldigen''


Boost je horecazaak traject - Grenzeloos Gastvrij

In dit 'Boost jouw horecazaak' traject;

GEFELICITEERD, dat je hier nu bent, betekent al dat er iets te vieren valt! Jij staat op het punt om een fantastische keuze te maken, echt GE-WEL-DIG! Alleen al door deze stap te overwegen, beginnen dingen voor jou te veranderen. Tijdens dit traject gaan we bij elke sessie dieper in op een specifiek thema.

Gastheer, gastvrouw of chef-kok zijn zit je waarschijnlijk al in het bloed, anders had je vast een andere passie gevolgd. Maar, je rol is veelzijdiger dan dat. Als eigenaar van een horecazaak ben je niet alleen verantwoordelijk voor de keuken, de gastenontvangst, maar ook de tuin, het onderhoud, de schoonmaak, de administratie, websitebeheer, marketing, en nog veel meer. Voordat je het weet, ben je alleen nog maar ín je zaak aan het werk en niet meer áán je zaak. En dat kan resulteren in gemiste kansen – iets wat we absoluut willen vermijden.

Dit programma is specifiek ontworpen voor ondernemers binnen de horeca die hun zaak naar een hoger niveau willen tillen en klaar zijn om zowel persoonlijk als professioneel te groeien.

In dit traject gaan we in  6 maanden aan de slag met de onderstaande facetten;

 • Kennismaking
 • Je ideale gast en doelgroep bepalen 
 • Creëeren van een uniek aanbod 
 • Communicatie en uitstraling
 • Zichtbaarheid en vindbaarheid (online & offline) 
 • Gastervaring en feedback
Ik wil meedoen

6

Maanden

2

Toegewijde coaches

10

1 op 1 sessies

Welke resultaten kun je verwachten?

Dit traject staat garant voor tastbare resultaten. Om te beginnen zul je meer ondernemersgeluk ervaren. Het verbeteren van je vaardigheden en het behalen van betere prestaties zorgt voor een positieve stroom in je werkzaamheden, wat niet alleen je zakelijk succes, maar ook je persoonlijk welzijn ten goede komt.

Maar er is meer. Je kunt ook een significante toename in boekingen/reserveringen en een verbetering van je bedrijfsresultaten verwachten. Door het aanleren van effectieve strategieën, het verfijnen van je aanpak en het versterken van de gastenervaring, leg je de basis voor een constante stroom aan boekingen en bouw je aan een nog succesvollere horecazaak.

Boost je horecazaak traject 6 maanden - Grenzeloos Gastvrij
€ 1499,-

Boost je Horecazaak traject!

 • Profiteer nu van de introdcutie prijs van € 1499.-
 • Unieke individuele begeleiding
 • Gratis toegang tot de community (tijdens het traject)
 • Mogelijkheid om dagelijks jouw vragen te stellen via de community
 • 6 maanden toegang tot de online leeromgeving
 • 10 individuele sessie
 • Alle benodigde templates om jouw stappen uit te werken
 • Begeleiding door Harold & Lisette Engelen
 • Mogelijkheid om in termijnen te betalen

FAQ - Praktische vragen over een online traject

1. Wat is een Boost je Gastenverblijf traject en hoe werkt het in dit programma?

Een online traject is een traject waar je online, onder onze begeleiding aan je bedrijf zult gaan werken. Wij begeleiden je altijd via onze online programma's met volle betrokkenheid en inzet. Het voordeel van een online programma is waar jij je ook met je bedrijf bevindt, wij altijd jou kunnen ondersteunen!

2. Wat houdt de "Ondernemersgroei & Succes" in?

Het traject is een intensief programma ontworpen voor Nederlands sprekende eigenaren van gastenverblijven in Europa. Het biedt een gestructureerde omgeving waarin deelnemers hun ondernemersvaardigheden kunnen verbeteren, persoonlijke groei kunnen stimuleren en strategieën kunnen ontwikkelen om hun bedrijf te laten floreren.

3. Wie kan deelnemen aan het Boost je Gastenverblijf traject?

Dit traject is bedoeld voor Nederlandse eigenaren van gastenverblijven in Europa, zowel nieuwkomers als ervaren ondernemers, die hun bedrijf willen laten groeien, hun vaardigheden willen aanscherpen en waardevolle connecties willen opbouwen met gelijkgestemden.

4. Hoe kan ik me aanmelden voor het Boost je Gastenverblijf traject?

Aanmelden voor dit traject is eenvoudig! Ga naar onze website, zoek de pagina voor dit traject en volg de instructies om je aan te melden. https://grenzeloos-gastvrij.com/boost-je-gastenverblijf/

5. Wat zijn de voordelen van deelname aan het Boost je Gastenverblijf traject?

Het grootste voordeel is dat je snel meer boekingen zult ontvangen omdat je beter zichtbaar word. De overige voordelen zijn divers: je krijgt nieuwe inzichten, inspiratie, ondersteuning, toegang tot waardevolle connecties en samenwerkingsmogelijkheden, en een gestructureerde aanpak om je bedrijf te verbeteren.

6. Hoe vaak vinden de traject-sessies plaats?

De individuele sessies plannen we altijd samen in. We plannen de sessies altijd zo in dat er voldoende ruimte is voor de transformatie. Indien er groepssessies van toepassing zijn voor een traject worden deze altijd ruim van te voren kenbaar gemaakt.

7. Wat als ik een sessie mis?

We begrijpen dat het leven druk kan zijn. Als je een groepssessie mist, bieden we opnames en materialen aan, zodat je de gemiste informatie kunt inhalen.
Voor de individuele sessies willen wij je vriendelijk verzoeken om 48 uur van te voren contact op te nemen. Tot dan kunnen wij kostenloze verplaatsing garanderen.

8. Hoe is de interactie tussen deelnemers?

We streven naar een actieve deelname. Tijdens de sessies kun je vragen stellen, ideeën delen en leren van andere deelnemers. Buiten de sessies om moedigen we interactie aan via ons communityplatform.

9. Is er "nazorg" na het traject?

Ja, het is mogelijk na een traject deel uit blijven maken van de community en heb je toegang tot materialen en updates. We geloven in langdurige ondersteuning voor jouw succes.

10. Is er een geld-terug-garantie?

We zijn ervan overtuigd dat dit traject van grote waarde zal zijn. Als je echter binnen de eerste twee maanden na aanvang van het programma besluit dat het niet geschikt is voor jou, bieden we een volledige geld-terug-garantie. Uiteraard gaat dit in overleg en aan de hand van ozne algemene voorwaarden.