Grenzeloos Gastvrij Coaching Wij helpen jou naar the next level Harold en Lisette Engelen

Klaar voor de volgende stap?

Wij begeleiden jou graag om Next Level te gaan met jouw gastenverblijf

Ontdek hoe wij je kunnen helpen
De kracht van persoonlijke begeleiding

50+

Bedrijven geholpen naar succes

100000+

Gasten een bijzondere ervaring gegeven

30+

Jaren ervaring in de branche

Zet je gastenverblijf nog beter op de kaart! 

Doorslaand succes zonder slapeloze nachten

Grenzeloos Gastvrij Coaching Betere resultaten

Resultaatverbetering

Een heldere en concrete aanpak. Vaardigheden en kennis vergroten. Met als einddoel meetbare resultaatverbetering. 

Grenzeloos Gastvrij Coaching Meer boekingen

Meer boekingen

Een aantrekkelijke presentie van een aanbod welke jouw ideale gast niet kan weerstaan. Ontvang meer boekingen via eigen kanaal. 

Grenzeloos Gastvrij Coaching Betere recensies

Betere recensies

Behoud contact met bestaande gasten en win het vertrouwen van toekomstige gasten. De stem van je gast is goud waard! 

Grenzeloos Gastvrij Coaching Persoonlijke ontwikkeling

Samenwerking

Ontdek en leer het belang van waardevolle samenwerkingen op alle vlakken. Je staat er niet alleen voor, samen bereik je zo veel meer!

Grenzeloos Gastvrij Coaching Persoonlijke groei

Persoonlijke groei

Een sterke persoonlijkheid is van onschatbare waarde. Vergroot je veerkracht en zelfvertrouwen. Ontwikkel jezelf en vier je successen

Grenzeloos Gastvrij Coaching Zakelijke groei

Zakelijke groei

Van passie naar professie. Combineer gastvrijheid met zakelijke groei en succes. Resultaatverbetering en winstgevendheid verhogen. 

Harold Engelen Coach bij Grenzeloos Gastvrij

''De waarde van persoonlijke groei wordt vaak onderschat''

Ik ben Harold Engelen, een expert in de wereld van gastronomie en hospitality. Als ondernemer met wortels in een bakkersfamilie, ben ik grootgebracht met een ethos van hard werken en ondernemerschap. Als kind hielp ik al in de winkel, waar ik leerde dat een glimlach en een oprecht woord het fundament vormen voor duurzame relaties.

Gastronomie is niet alleen mijn passie, maar ook mijn speelveld, waar ik mijn visie voor koken en het ontwikkelen van smaken heb ontplooid. Mijn moeders motto: "Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan," werd mijn levensmotto, een mantra die me begeleidt in alles wat ik onderneem.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche, zowel nationaal als in Europa, heb ik een schat aan kennis opgedaan. Of het nu gaat om campings, hotels of restaurants, ik heb ze van binnenuit gezien en begrepen. Deze expertise heb ik toegepast in de oprichting van mijn eigen horecaonderneming samen met Lisette, waarmee we een frisse wind lieten waaien door de regio. Onze vernieuwende aanpak was niet alleen gedurfd maar groeide uit tot een succes. Deze aanpak hebben wij vervolgens ook toegepast toen wij samen een middelgroot hotel draaide in het buitenland. Hier is de passie en drang om andere ondernemers mee te laten delen van deze succesvolle aanpak gegroeid.  

Conceptontwikkeling, keukenmanagement en persoonlijke ontwikkeling zijn mijn specialiteiten. Ik zie uitdagingen niet als obstakels, maar als kansen om te groeien. Als een geboren ondernemer is voor mij het vinden van mogelijkheden in moeilijke situaties net zo natuurlijk als ademhalen. Ik schroom niet om fouten te maken en deze als leermomenten te gebruiken, met de filosofie dat het maken van verkeerde keuzes deel uitmaakt van het pad naar succes.


Mijn grootste leermoment: “Zonder rendement word je nooit een rijke vent.”


Als coach heb ik vele ondernemers in de gastvrijheidsbranche bijgestaan met een waardevolle aanpak. Deze aanpak is recht door zee: eerlijk, direct en altijd met een vleugje humor en veel enthousiasme. Ik geloof in een persoonlijke benadering, waarbij het welzijn van de persoon achter de onderneming centraal staat.

Samen met Lisette vorm ik een dynamisch duo, met een rijkdom aan gedeelde ervaringen, waaronder het samen runnen van ons horecabedrijf en het hotel. Nu stellen we onze kennis en ervaring beschikbaar om ook jou en/of jouw gastenverblijf te ondersteunen. Wij begrijpen als geen ander de uitdagingen van het ondernemerschap en staan klaar om samen met jou alle ballen hoog te houden en jouw zaak te laten floreren.

Maak een gratis kennismakingsgesprek 


Tijdens dit gesprek zoomen we in op jouw situatie en kijken waarmee wij jou kunnnen ondersteunen
Lisette Engelen Coach bij Grenzeloos Gastvrij

Als het over gastvrijheid gaat neem ik geen "dienblad" voor de mond

Lisette Engelen; expert in gastvrijheid. Mijn hart klopt voor de gastvrijheidsbranche. Al vanaf jongs af aan vond ik mijn vreugde in het creëren van een betoverede ervaring. Als kind speelde ik graag met mijn poppen winkeltje, hotelletje of restaurantje. Ik kwam er al snel achter dat ik voor gastvrijheid in de wieg gelegd ben. Ik kwam er tijdens mijn eerste job op jonge leeftijd achter dat mijn hart sneller gaat kloppen voor gastvrijheid en hospitality. Hier ben ik goed in, dit wilde ik verder ontwikkelen!

Al van jongs af aan heb ik gezegd ooit heb ik mijn eigen zaak. Deze droom wist ik al te realiseren toen ik 21 jaar was. Na mijn commerciële opleiding ben ik samen met Harold ons horecabedrijf gestart. Ik kan met trots zeggen een betere en mooiere leerschool dan op deze jonge leeftijd starten met ondernemen had ik mij niet kunnen wensen. Dit bedrijf groeide uit tot een succes waarin we met een groot team aan medewerkers duizenden mensen hebben laten genieten van onze gastvrijheid. Ons avontuur werd vervolgd met een emigratie naar Duitsland. Hier hebben wij samen succesvol een middelgroot hotel gerund. Dit hotel hebben wij na de coronatijd weer nieuw leven in geblazen.

In de jaren heb ik mij niet alleen ontpopt tot een gastvrouw in hart en nieren, maar ook tot een zakenvrouw met helder inzicht en een scherp commercieel instinct. Als professional met ervaring in het management, ondernemen en een commerciële opleiding sta ik stevig aan het roer. Sales combineren met gastvrijheid is waarin ik excelleer. Geen uitdaging is te groot en geen situatie is te complex.

In mijn rol als coach motiveer ik zowel de individu als het team om hun koers te vinden. Ik zie graag de kwaliteit en capaciteit van mensen binnen een organisatie. Om je vak goed uit te voeren is het namelijk van belang dat je je op je plek voelt binnen je bedrijf. Ik heb een reputatie opgebouwd als een krachtige vernieuwer, bekend om mijn kennis van zaken en mijn altijd positieve en enthousiaste benadering. Ik ben toegankelijk, vastberaden en altijd op zoek naar de perfecte oplossing.

Samen met Harold vorm ik een krachtig en onverslaanbaar team. Door onze afzonderlijke expertises dekken we de verschillende facetten van de branche. Wij begrijpen als geen ander hoeveel toewijding en inzet er nodig is om je onderneming te laten bloeien. Je hoeft het dus niet alleen te doen! Wij staan voor je klaar!

Maak een gratis kennismakingsgesprek 
Tijdens dit gesprek zoomen we in op jouw situatie en kijken waarmee wij jou kunnnen ondersteunen

De kracht van twee!

Het kennen van je bedrijf is net zo belangrijk als het kennen van jezelf. Als ondernemer ben je alleskunner, multitalent, duizendpoot of misschien heb je er zelf wel een andere mooie benaming voor. Het komt er in ieder geval op neer dat er heel veel verschillende taken en verantwoordelijkheden op jouw bordje liggen. 

Naarmate je groeit, komen er meer verantwoordelijkheden en taken bij en heb je inmiddels misschien een team om je heen gebouwd om je te ondersteunen bij het jongleren met al die ballen. Geen enkele ondernemer is even sterk in alle aspecten van het bedrijf, en geen enkele ondernemer kan alles alleen. Er zijn altijd gebieden die meer inspanning vergen of waar je minder affiniteit mee hebt.

Hier komen wij om de hoek kijken. Wij staan klaar om je te helpen al die ballen in de lucht te houden. We bieden ondersteuning en assistentie op de gebieden waar jij het nodig hebt. Als je al weet waar je soms vastloopt, fantastisch, want dat betekent dat je ook weet waar je die extra energie op moet investeren. Als je nog niet precies weet waar de uitdagingen liggen, of als je het spannend vindt, is dat geen probleem! We gaan samen met jou op ontdekkingsreis om te kijken waar we zowel jou als jouw onderneming kunnen laten groeien.

Soms kan het lastig zijn om de juiste hulp te vragen en dan ook nog eens te vinden. Door voor een van onze trajecten te kiezen kies je voor de expertise van twee ondernemers. Wij doen niets liever dan ons samen buigen over jouw casus. En jou verder helpen naar succes! Wij zijn ondernemers en begrijpen de ups en downs van het ondernemerschap. Net als jij kunnen ook wij niet alle ballen alleen in de lucht houden, maar dat is waar de kracht van samenwerken ontstaat! We brengen allebei unieke vaardigheden en kwaliteiten mee waarmee we jouw gastenverblijf kunnen ondersteunen. Met twee keer zoveel kracht en energie kunnen we jou en jouw bedrijf naar het volgende niveau tillen.

Durf te kiezen, kies voor groei!


durf te kiezen, kies voor groei Harold en Lisette Engelen van Grenzeloos Gastvrij


Meer weten? Lees onze case studies

Boost jouw Gastenverblijf met Grenzeloos Gastvrij

Boost jouw Gastenverblijf

 • 6 maanden aan jezelf en je business werken
 • Met gelijkgestemde ondernemers
 • 10 Gezamenlijke sessies
 • 4 x 1 op 1 sessies
 • Toegang tot waardevolle community gedurende traject

Programma's en trajecten

Grenzeloos Gastvrij Online traject

Persoonlijke online coaching

 • Gratis intake gesprek 
 • Overal ter wereld mogelijk!
 • 1 op 1 begeleiding op maat van Harold / Lisette 
 • 7 sessies van 1 uur 
 • Flexibele frequentie
 • 3 maanden toegang tot waardevolle community
Grenzeloos Gastvrij Live traject

Live coaching in heel Europa

 • Gratis intake gesprek
 • Mogelijk binnen heel Europa! 
 • Persoonlijke begeleiding bij jou op locatie
 • Doeltreffend op behoeften afgestemd
 • 7 persoonlijke sessies over 3 weken verdeeld
 • 3 maanden toegang tot waardevolle community
Grenzeloos Gastvrij Combi traject

Het beste van twee werelden

 • Gratis intake gesprek
 • 7 persoonlijke sessies over 3 weken verdeeld
 • 6 online sessies verdeeld over traject
 • Maximaal potentieel en doelgericht
 • 3 maanden toegang tot waardevolle community
Coaching Programma en Trajecten Maatwerk Grenzeloos Gastvrij

Een traject speciaal naar behoefte

 • Gratis intake gesprek
 • Coaching live of online
 • Volledig naar behoefte in te delen
 • Zowel traject als losse sessies mogelijk
 • Altijd toegewijde hulp van Harold / Lisette
naar de maatwerk aanvraag 

De kracht van de natuur

Vaak onderschat of vergeten, pak eens je wandelschoenen en ervaar wat het voor je kan doen

~ Harold Engelen ~

Voel je sterk, krachtig en vol met energie

Grenzeloos Gastvrij voel je sterk

Voel je sterker

Leer je sterke punten, waarden en doelen beter begrijpen. Ontdek je verbeterpunten en krijg de nodige tools om vol zelfvertrouwen te groeien. 

Grenzeloos Gastvrij voel je krachtig

Voel je krachtiger

Ontwikkel je doorzettingsvermogen om je ambitieuze doelen te stellen en te behalen. Voel je krachtig in het najagen van jouw visie. 

Grenzeloos Gastvrij voel je vol energie

Voel je vol met energie

Stressmanagement, balans, positieve mindset en zelfzorg. Als jij kiest voor wat belangrijk is voor jou en je grenzen kunt stellen dan kun je vol energie jouw bedrijf draaien. 

Maak een gratis afspraak met Harold of Lisette Engelen Grenzeloos Gastvrij

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Wij nemen graag de tijd om jou te leren kennen en samen te kijken waarmee wij jou het beste kunnen ondersteunen.
Alarm Grenzeloos Gastvrij

Alarm - Alarm - Alarm

Zit jij in een noodsituatie?

Staat het water letterlijk aan je lippen, ben je het overzicht kwijt, weet je niet meer hoe het verder moet? Is je partner ernstig ziek, je team uit elkaar gevallen, blijven je gasten weg of weet je niet meer waar je moet beginnen? Wij helpen je graag uit de brand!

1. Houd je hoofd koel en haal diep adem, rust is je eerste winst.

2. Neem zo snel mogelijk contact met ons op

De moeilijkste stap is misschien wel het vragen om hulp. En als je om hulp durft te vragen is het lastig om de juiste hulp te vinden. Wij kijken graag met je mee naar een oplossing. Wij kijken goed naar je persoonlijke situatie en wat er nodig is om er weer boven op te komen. En wij zorgen er samen met jou dat er een einde komt aan slapeloze nachten. 

Kies voor jezelf, kies voor hulp en bel ons! Voor geen situatie hoef jij je te schamen of schuldig te voelen. Het erkennen dat je hulp nodig hebt en daar actief naar op zoek gaan is de eerste stap naar verandering en verbetering. 

Bel ons
Wij weten hoe het voelt als je hulp nodig hebt maar dit niet durft te vragen uit schaamte. Wij staan graag oordeelloos voor je klaar.

Laten we samenwerken aan jouw succesverhaal

Wat een fijne ervaring!

Het is erg fijn om samen te werken met Harold en Lisette, twee toegewijde en hardwerkende professionals die zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden hun kalmte bewaren. Ze staan altijd klaar om zonder aarzeling de handen uit de mouwen te steken, wat het werkklimaat bijzonder aangenaam maakt. Ze benaderen iedereen als gelijke, wat zorgt voor een prettige en respectvolle samenwerking. Ze staan altijd klaar en zijn behulpzaam waar nodig. Hun instructies zijn helder en duidelijk, en ze nemen altijd de tijd om processen geduldig uit te leggen. Ze zijn erg positief en hebben een vriendelijke en open houding voor zowel ons als de gasten.  Harold en Lisette, bedankt voor de fijne samenwerking, jullie zijn geweldige mensen om mee te werken.

Review Petra en Dick Grenzeloos Gastvrij
Petra en Dick

Bekijk onze trajecten

Klik hier

Stel hier al je vragen voor maatwerk

Coaching Programma en Trajecten Maatwerk Grenzeloos Gastvrij