Grenzeloos Gastvrij Boost

Strategisch

Content waar jouw doelgroep van smult! 

Effectief

Bouw een loyale kring met volgers op

Optimalisatie

Leer hoe je activiteit kunt meten en analyseren

Gratis masterclass 28-05-2024

Slim social media gebruiken

Inschrijven

Gratis masterclass

Social media voor gastenverblijven

🌟 Ontdek hoe je social media kunt gebruiken om jouw gastenverblijf te laten groeien! 📱✨

🔍 In deze masterclass nemen we je mee op een ontdekkingsreis door de wereld van social media, speciaal afgestemd op eigenaren van gastenverblijven zoals jij. Leer hoe je op een eenvoudige manier de juiste keuzes maakt op social media, zonder ingewikkelde technische termen.

📊 Inzicht in je resultaten: Ontdek hoe je kunt zien wat wel en niet werkt op social media, zodat je je strategie kunt aanpassen en verbeteren zonder dat het te ingewikkeld wordt.

📝 Wat moet je delen?: Leer wat voor soort berichten het beste werken voor jouw gastenverblijf, zodat je je gasten kunt aanspreken zonder dat het voelt als moeilijk doen.

💬 Praat met je gasten: Ontdek hoe je in gesprek kunt gaan met je volgers op social media, zodat je een hechte band kunt opbouwen met je gasten zonder dat het voelt als marketing.

Mis deze kans niet om jouw gastenverblijf te laten groeien met behulp van social media! Schrijf je vandaag nog in voor onze masterclass en leer hoe je op een simpele manier social media kunt gebruiken om meer gasten aan te trekken.

🗣️ Q&A-sessie: Stel al je vragen tijdens onze live Q&A-sessie


We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en jouw gastenverblijf naar nieuwe hoogten te tillen met behulp van slimme social media strategieën!

Inschrijven

Onze maandelijkse gratis Masterclasses

Dompel jezelf onder in de wereld van horeca, gastenverblijven en hospitality met onze exclusieve online masterclasses! Maandelijks bieden wij een diepgaande verkenning van de nieuwste trends en strategieën die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten zullen stuwen.

Waarom deelnemen?

🌐 Diverse Onderwerpen: Van keukenexpertise, innovatie, tot strategie - elke maand staat in het teken van een ander boeiend thema.

📈 Direct Toepasbaar: Leer met elkaar en pas direct verbeteringen toe in jouw onderneming.

🚨 Beperkte Plekken: Snel aanmelden is de sleutel, want vol is vol! Mis niet de kans om jouw bedrijf te transformeren.

Inschrijven

  • Live masterclass
  • Ontvang de handouts gratis
  • Stel al jouw vragen via de gratis Q&A