Guest Journey Mastery

De route naar een winstgevende onderneming

Verhoogde gasttevredenheid

Door je eigen processen te fine-tunen kun jij de ultieme gastbeleving creëeren 

Direct toepasbaar en inzetbaar

Stap voor stap meegenomen door je processen heen. Pas direct verbetering toe

Direct verbeterde resultaten

Profiteer vanaf het eerste moment van meer werkgeluk en verbeterde financiële resultaten! 

Jouw weg naar grenzeloos succes! 

Ontmoet Ons: Jouw Waardevolle Partner in Gastvrij Ondernemen

Passie en gastvrijheid smelten bij ons samen door jarenlange ervaring binnen de branche. Wij; Harold en Lisette Engelen zijn meer dan een team; wij zijn jouw toegewijde partners op de reis naar succesvol en gastvrij ondernemen

Met veel kennis en praktijkervaring begrijpen wij als geen ander de unieke uitdagingen van ondernemen in de horeca of gastenverblijven. Ons doel is eenvoudig maar krachtig: jouw bedrijf laten floreren.

Wij geloven in de kracht van gedeelde expertise. Door onze online trainingen, maatwerktrajecten en doelgerichte cursussen bieden wij ondernemers zoals jij de tools en inzichten die nodig zijn om de concurrentie voor te blijven. En in het hart van ons aanbod schittert onze nieuwste toevoeging: de Guest Journey Mastery.

Online Ondersteuning, Persoonlijke Aandacht: Hoewel wij natuurlijk niet altijd fysiek op locatie zijn, zijn wij er persoonlijk online voor jou. Onze begeleiding is maatwerk, gericht op het realiseren van jouw specifieke doelen.

Onze trajecten zijn ontworpen om niet alleen kennis te vergroten, maar om meetbare resultaten te boeken. Gasttevredenheid verhogen? Winst optimaliseren? Wij hebben de strategieën.

+30

Jaar ervaring

100000+

Gasten een bijzondere ervaring gegeven

100%

Toegewijd aan jouw succes

Sabine&Rafael

Wat anderen vinden

Onze samenwerking met Harold en Lisette was echt geweldig. Beiden hebben zoveel passie voor de hospitality en dan in de breedste zin van het woord. Die passie spat er aan alle kanten af waardoor je zoveel nieuwe inzichten, energie en enthousiasme krijgt, ook als dat even een beetje is weggezakt door tegenslagen. Het kennisniveau is van beide heel hoog en ook heel breed. 

Samengevat zijn het waardevolle kennispartners waarmee je je business echt op een hoger niveau kunt krijgen, op elk vlak die een onderneming nodig heeft. Dus ook via deze weg, Harold en Lisette, dank jullie wel!

Onvergetelijke gastervaring en optimaal resultaat

Wil jij jouw gasten een onvergetelijke ervaring bieden in jouw hotel, pension, camping, B&B of ander gastenverblijf? Wil je leren en ervaren hoe je hun reis van het aller eerste contact tot lang na hun vertrek kunt optimaliseren? Grijp dan nu je kans om deze kennis te vergaren en jouw gastenverblijf naar een hoger level te tillen!

In deze exclusieve cursus duiken we diep in de guest journey. Hierin wordt elke stap die de gast zet in zijn of haar reis ontrafeld. We laten zien hoe je die cruciale eerste indruk maakt, hoe je gasten begeleidt in hun besluitvormingsproces, en hoe je hun verblijf transformeert in een memorabele ervaring. Beheers de kunst van gastvrijheid en kom erachter hoe je een blijvende relatie kunt opbouwen met je gasten.

Optimaliseer je rendement, laat gasten je waarde erkennen en betalen, en ontdek strategieën voor effectieve upselling en winstoptimalisatie. Ga vandaag voor een financiële boost!

Dat wil ik!

Een gezonder en winstgevender gastenverblijf! 

Ben jij toe aan;

 • Het aantrekken van de leukste gasten voor jouw bedrijf 
 • Verraste gasten doordat jij die extra stappen vooruit hebt gedacht
 • Gasten die bereid zijn de prijs te betalen die het verblijf waard is 
 • Bouwen aan een loyale gastenkring
 • Tijdsbesparing door optimalisatie van je processen
 • Doelgericht aanspreken van jouw ideale doelgroep 
 • Meer boekingen via je eigen kanaal voor hoger rendement 
 • Enorm concurrentievoordeel, wees uniek met jouw perfecte guest journey
 • Zelfverzekerd ondernemen door controle over jouw processen
 • Hoger rendement door toepassing van een doordachte strategie
 • Verhoogde winst door uniek aanbod en upsell 
 • Verbeterd algeheel resultaat en winstoptimalisatie 
Ja dit wil ik!


Waardevol inzicht

Door de guest journey in kaart te hebben kom je erachter waar de sterke en verbeterpunten van jouw gastenverblijf liggen. Dit biedt niet alleen voordelen voor je gasten, maar ook vooral voor jou als ondernemer. Na het volgen van deze cursus weet jij precies hoe de routing binnen jouw verblijf eruit ziet. En kun jij werken aan een nog mooiere beleving voor jouw gasten en betere resultaten voor jouw bedrijf.

Deze fases ga je doorlopen;

Bewustwording & interesse​​​​

De start, de eerste indruk die de gast uitnodigd om verder te kijken naar jouw bedrijf. Ontdek hoe potentiële gasten voor het eerst met jouw bedrijf in aanraking komen. 

Overweging en planning

Ontdek hoe interesse omgaat naar daadwerkelijke actie. Leer hoe je jouw gast het beste kunt begeleiden voor de perfecte boeking. Leer hoe je zoveel mogelijk resultaat behaald tijdens dit proces.

Voorafgaand aan het bezoek

Doorloop alle stappen hoe je jouw gast zo optimaal mogelijk kunt voorbereiden op hun bezoek. Voor een naadloze overgang naar het daadwerkelijke bezoek. Hoe goed is jouw informatie vooraf?

De eerste indruk

Ontdek alle stappen die bijdragen aan een fantastische eerste indruk. Ontdek dat zaken die zo van zelfsprekend lijken een groot verschil kunnen maken. Maak een verbluffende eerste indruk met aandactht voor details. 

Verblijf en interactie 

De fase waarin het allemaal gebeurd. Ontdek hoe je tijdens deze fase alle verwachtingen van je gast kunt overtreffen. Dit is jouw moment om te stralen! Gun jouw gast die ultieme gastbeleving. 

Afscheid en review

Doorloop de fase van vertrek. Zorg voor een stroom aan terugkerende gasten waarvan alle verwachting overtroffen was. Leer hoe je reviews en feedback kunt inzetten voor verbetering en groei. 

Ben jij klaar voor;

Verhoogde omzet door gasten die jouw prijs waarderen

Met de Guest Journey Mastery ontdek je hoe je jouw gastenverblijf positioneert als een must-visit bestemming voor de ideale gast. Leer de juiste snaar te raken, zodat gasten niet alleen bereid zijn de prijs te betalen, maar deze met een glimlach voldoen. Je investeert niet alleen in een cursus; je investeert in het aantrekken van gasten die de waarde van jouw unieke gastvrijheid waarderen en daar graag voor betalen. Maak van jouw gastenverblijf de topkeuze voor diegenen die kwaliteit op waarde schatten.

Maximale winst op elke stap!

Met de Guest Journey Mastery finetune je niet alleen de ervaring van de ideale gast, maar ontdek je ook onbenutte kansen voor winst. Leer hoe je op elke stap van de Guest Journey bewust en strategisch omgaat met mogelijkheden die nu vaak onopgemerkt blijven. Het resultaat? Niet alleen meer boekingen van jouw ideale gast, maar ook een waardevermeerdering op elk aspect van jouw gastenverblijf. Deze cursus is de sleutel tot het optimaliseren van jouw bedrijf en het grijpen van elke kans voor een grotere winstgevendheid. Klaar om de winst te maximaliseren?
Guest Journey Mastery - Grenzeloos Gastvrij
349,00

199,00

Guest Journey Mastery

"Optimaliseer jouw gastenverblijf vandaag nog! Maak gebruik van ons exclusieve aanbod voor de Guest Journey Mastery en transformeer elke gastervaring in een onvergetelijk avontuur. Verhoog je omzet, ontdek onbenutte kansen voor winst, en word de favoriete bestemming voor jouw ideale gast. Neem de controle over jouw succes en investeer nu in de Guest Journey Mastery. Mis deze kans niet! Reserveer jouw plek vandaag en laat jouw gastenverblijf stralen als nooit tevoren!"
 • Wij garanderen een aanzienlijke stijging van gasttevredenheid en resultaat na het volgen en integreren van deze training. Niet het geval? Wij bieden dan een niet goed geld terug garantie.

  Volg de Guest Journey Mastery nu!